Vakantieweek 2016

Vakantieweek 2016
De vakantieweek in 2016 werd gehouden van 15 oktober tot en met 25 oktober 2016 in de nieuwe accomodatie Nieuw Hydepark te Doorn.

Een wereld van verschil met het oude vertrouwde Roosevelthuis.
Open en licht, mooie zichtlijnen, veel ruimte, zijn de kenmerken van dit gebouw.

Uiteraard was het voor ons allen wel even wennen om de weg te vinden, maar naar mate de week vorderde voelde het steeds beter en werd het gebouw eigen.

Onze week begon zaterdag met de ontvangst van onze gasten en hen de tijd te geven om aan het gebouw en de omgeving te wennen.

Op zondag was het prachtig weer wat resulteerde in koffie drinken na de kerkdienst op het terras met wijds uitzicht over park en waterpartij. In de middag kwam chantykoor V.O.C. (Vijfhuizen Ons Chantykoor) voor ons optreden en door het mooie weer kon ook dit buiten gebeuren met als gevolg fietsende mensen die even kwamen kijken wat er zoal te doen was.

Al met al een prachtig begin van onze week in Doorn.

Op maandag hadden we een thema dag met als onderwerp "Wind in de zeilen" met prachtig uitgedoste vrijwilligers en een leuk programma wat ook deels buiten kom plaats vinden.

Op dinsdag en woensdag waren de uitstapjes gepland, naar het spoorwegmuseum, de zandschulpturen, slot zeist, ouwe hands dierenpark, kijk en luister museum en sint willibrordkerk.

Op alle avonden was er wel een optreden en zo kwam deze week weer veel te snel tot een goed eind, en zien we alweer uit naar het volgend jaar.

oktober 2016

 
terug