Vakantie verblijf Nieuw Hydepark

Vakantie verblijf Nieuw Hydepark
Overdag verblijft u voornamelijk in het hoofdgebouw waar het restaurant en de recreatiezaal zijn gerealiseerd, uitkijkend over het grote terras richting vijver en openbare weg.
Gasten en vrijwilligers overnachten in het Rooseveltpaviljoen, voorzien van moderne 1 en 2 persoonskamers, met veelal uitzicht op het prachtige park.
De gasten overnachten op de begane grond en de vrijwilligers daarboven op de eerste verdieping. In alle gasten kamers staan hoog/laag bedden, heeft u een eigen badkamer voorzien van toilet, wastafel en douche en kunnen worden aangesloten op het centrale oproep alarmsysteem. Tevens op alle kamers een flatscreen Televisie een vaste Kleding Kast voorzien van een digitaal (cijfercode) in te stellen kluisje, voor het eventueel opbergen van waardevolle eigendommen. In het ruime en lichte restaurant met uitzicht op het park en terras worden de maaltijden in buffetvorm verstrekt. Op de tweede verdieping is een kerkzaal gecreeerd, direct bereikbaar per lift of met de trap vanuit de centrale hal gelegen tegenover de recreatiezaal.
In deze centrale hal is de hoofdentree met garderobe, het winkeltje en een zit gedeelte, hier ontmoet u tevens de conferentie gasten en deelnemers aan de kerkelijke opleidingen.
Wij wensen u een prachtig verblijf in dit nieuwe functionele gebouw. Het Huis van de Kerk.
terug