Overdracht Nieuw Hydepark

Overdracht Nieuw Hydepark
lees meer ยป
 
Onthulling gedenksteen Nieuw Hydepark

Onthulling gedenksteen Nieuw Hydepark
Tijdens de Dag van de Bouw werd op het landgoed Hydepark de gedenksteen onthult afkomstig van het vroegere landhuis Hydepark. Op exact dezelfde plek wordt Nieuw Hydepark gebouwd. In het voorjaar van  2016 zal het Roosevelt paviljoen en het Seminarie paviljoen in gebruik genomen worden.

juni 2015
 
Rondleiding op Hydepark tijdens Dag van de Bouw

Inkijk in de te bouwen gasten en vrijwilligers kamers.
Rondleiding op Hydepark tijdens Dag van de Bouw
Op zaterdag 13 juni 2015, op de Dag van de Bouw, is de bouwplaats open gesteld voor allen die direct of indirect betrokken zijn bij de tot stand koming van de nieuwbouw.
Na de opening krijgt het gebouw de naam Nieuw Hydepark.
Aan de linker zijde, gezien vanaf de ingang, wordt het Roosevelt paviljoen gerealiseerd met op de begane grond de gasten kamers en op de eerste verdieping de vrijwilligers kamers. Al deze kamers voldoen aan de hoogste eisen van deze tijd, en zijn voorzien van wasgelegenheid, douche en toilet.
Velen maakten gebruik van de mogelijkheid, om in kleine groepjes, de bouw te betreden en daardoor een indruk van de realisatie van deze bouw te krijgen.
Naar verwachting zal de oplevering voor de kerst van dit jaar gerealiseerd kunnen worden.

juni 2015
 
Vrienden van de Stichting Vrienden van de Stichting
Wilt u onze gasten financieel ondersteunen?

Dan kunt u vrienden worden van de Protestantse Stichting Zorg Vakanties (pszv).
Deze vrienden maken het mogelijk, door middel van hun bijdragen, om aan gasten die niet draagkrachtig genoeg zijn een vakantie week te kunnen betalen, een deel van de kosten op zich te nemen.

U kunt uw bijdrage storten op rekening NL 42 INGB 000 963 3013 onder vermelding van "Vrienden" ten gunste van Protestantse Stichting Zorg Vakanties.

juni 2014