Vakantieweek 2017 Vakantieweek 2017
Vakantieweek PSZV 2017 - Nieuw Hydepark te Doorn.

De week werd gehouden van  30 september t/m 7 oktober.
Op zaterdag verzamelden vrijwilligers en gasten zich op het mooie Nieuw Hydepark te Doorn. Voor velen een feest der herkenning ........ de nieuwelingen voelden zich al snel opgenomen in de groep.

Op zondag had ds. Jetske Bosgra een mooie oogstdienst voorbereid, waar veel gasten enh vrijwilligers getuigen van waren.
Ruus Vlaming - hovenier - kwam ons rondleiden langs de mooie, eeuwenoude bomen, die het park rijk is.
Later werd er nog de "lichtjesroute"(honderden glaasjes met waxinelichtjes uitgezet door de vrijwilligers) gewandeld. Gasten vonden het sprookjesachtig mooi!

Op de maandag was het thema Oktoberfeste. Vrijwilligers waren uitgedost in Dirnlljurkes en Lederhosen.
Later op de dag kwam Fashion Plus met betaalbare kleding voor onze gasten en een heuse modeshow.

Dinsdag en woensdag warebn de uitstapjes gepland naar Paleis  't Loo, Glasblzerij in Leerdam, winkelen in Veenendaal, slot Zeist, Ouwehands Dierenpark Rhenen en Oude Ambachten in Terschuur.

Op donderdag de grbruikelijke verwendag, met kapsetrs, massage, pedicure, creatief bezig zijn en 2 tafels met allerlei koopwaar. Ook ging er een groep zwemmen en de heren gingen in de middag op stap naar Het Depot in Wageningen.

Op vrijdag lekker gewandeld en gefietst in afwachting van het slotdiner.

Alle avonden was er een afwisselend programma.

Het was weer een geweldige week met een lach en een traan.

oktober 2017
 
Vakantieweek 2016

Vakantieweek 2016
De vakantieweek in 2016 werd gehouden van 15 oktober tot en met 25 oktober 2016 in de nieuwe accomodatie Nieuw Hydepark te Doorn.

Een wereld van verschil met het oude vertrouwde Roosevelthuis.
Open en licht, mooie zichtlijnen, veel ruimte, zijn de kenmerken van dit gebouw.

Uiteraard was het voor ons allen wel even wennen om de weg te vinden, maar naar mate de week vorderde voelde het steeds beter en werd het gebouw eigen.

Onze week begon zaterdag met de ontvangst van onze gasten en hen de tijd te geven om aan het gebouw en de omgeving te wennen.

Op zondag was het prachtig weer wat resulteerde in koffie drinken na de kerkdienst op het terras met wijds uitzicht over park en waterpartij. In de middag kwam chantykoor V.O.C. (Vijfhuizen Ons Chantykoor) voor ons optreden en door het mooie weer kon ook dit buiten gebeuren met als gevolg fietsende mensen die even kwamen kijken wat er zoal te doen was.

Al met al een prachtig begin van onze week in Doorn.

Op maandag hadden we een thema dag met als onderwerp "Wind in de zeilen" met prachtig uitgedoste vrijwilligers en een leuk programma wat ook deels buiten kom plaats vinden.

Op dinsdag en woensdag waren de uitstapjes gepland, naar het spoorwegmuseum, de zandschulpturen, slot zeist, ouwe hands dierenpark, kijk en luister museum en sint willibrordkerk.

Op alle avonden was er wel een optreden en zo kwam deze week weer veel te snel tot een goed eind, en zien we alweer uit naar het volgend jaar.

oktober 2016